Hvordan man bliver ophidset Squirting tips

Hvordan bliver man ophidset ved at sprøjte?

Nogle kvinder foretrækker at ligge på ryggen, mens andre finder det mere behageligt at stå på knæ og sprede benene. Partneren kan så sætte sig mellem benene eller ved siden af kvinden. Vælg en stilling, der er så behagelig som muligt for jer begge to, for spændende sprøjteri kan nogle gange kræve en masse tid og afslapning. Bestil en liderlig escortpige, der kan sprøjte.

Men du må ikke give det forkerte indtryk, at det kun kan gøres sammen med en partner. Mange kvinder kan sagtens tåle at blive sprøjtet. Selv om det ikke er nødvendigt, anbefales det at bruge et glidecreme (både ved single sex og sex med en partner). Det blødgør hænderne, løsner huden på den underdanige partner og øger den generelle smøring (hydrering).

Ved at klemme G-punktet langsomt i starten med moderat tryk og derefter øge stimuleringen i tryk og hastighed kan man fremkalde sprutning. Normalt skal hastigheden øges fra høj til meget høj. Hold nøje øje med din partner, og spørg hende: godt = fortsæt; dårligt = stop. Hvis du ønsker at få dig selv til at komme, vil du naturligt føle, hvilken stimulering du har brug for. Det kan være en stor hjælp til at lade din partner vide præcis, hvad du har brug for, hvor og hvornår du har brug for det, hvis du ønsker det.

Stimulering inde i skeden kan ske med en eller flere (mellemstore) fingre, og bevægelsen minder meget om "kom her"-bevægelsen. Nogle kvinder sprøjter også efter stimulering med en dildo eller vibrator. Samtidig stimulering af klitoris i en fast rytme (f.eks. med tommelfingeren eller en vibrator) kan være en hjælp.

Hvordan finder man det såkaldte G-punkt?

Hvis du stikker en finger 3 til 5 centimeter ind i skeden med fingerspidserne opad i retning af navlen, kan du mærke G-punktet.
G-punktet er forskelligt fra resten af skeden: For nogle kvinder er det lidt svampet eller riflet, for andre ligner det en tørret mandel eller en sultana. G-punktet svulmer lidt op, når kvinden er mest ophidset.
Vores holdning til sprøjtning er følgende:

  • Skal man være i stand til at sprøjte for at blive betragtet som normal? Nej. Hvad der er normalt, bestemmer I sammen som (seksuelle) partnere. Det, der sker med én kvinde, sker ikke med en anden.
  • Er det unormalt, hvis du udskiller store mængder væske under sex eller orgasme? Nej. Hvis du ikke taber store mængder væske på andre tidspunkter, er der ikke noget galt med det.
  • Kan man lære dette til enhver kvinde? Det er ikke sikkert. Der vil altid være kvinder, som ikke kan gøre det, eller som ikke kan få det sat i gang. De kan fortryde det, men det behøver ikke at være et livslangt problem. Der er mange andre måder at nyde hinanden på!
  • Hvis du har problemer med at komme (eller ikke kan komme), så prøv at tale med din partner først. Hvis det er nødvendigt, kan du kontakte din huslæge, en seksuel sundhedsperson, en bækkenbundsterapeut eller andre. Selv om der kun er begrænset videnskabelig forskning i squirting, bør sundhedspersonalet være opmærksom på, at det findes, og ikke straks betegne det som "patologisk eller unormalt".

Kan det være sjovt at sprøjte?

Ja, det kan det. Mange kvinder synes, at det er meget behageligt og spændende. Deres (mandlige) partnere er nogle gange endnu mere udsatte. Dette forklarer, hvorfor der ofte findes fora og websteder, der er dedikeret til squirting, på internettet. Nogle kvinder oplever det som en anderledes form for ejakulation og kalder det "tilfredsstillende og befriende". For andre kvinder er en "klassisk" orgasme bare en smule bedre. Nogle kvinder har rapporteret, at sprøjten giver en fornemmelse af, at livmoderhalsen er "skubbet ud", mens en anden orgasme giver en fornemmelse af, at den er "trukket ind". Så det ligner meget følelsen af vandladning. For kvinder, der kan lide at eksperimentere med sex, er det en fornemmelse, der skaber nye fornemmelser. Nogle kvinder ønsker også at efterligne mænd, når det kommer til ejakulation. "Vi kan også gøre det ;-)". Når man sprøjter, skal man give slip, turde og vise sig selv uden skam eller tøven. Især for nybegyndere, men også for de mere erfarne, kræver det en mental indsats eller koncentration. Kvinder, der praktiserer squirting, viser ofte voldsomme psykologiske og fysiske reaktioner. Nogle gange resulterer det i følelsesmæssige og endda fysiske udladninger. (ukontrollerede bevægelser eller rystelser).