Power House søger Operational Manager

Er du vores nye kollega?

Power House søger Operational Manager

Power House er en oase på to adresser i København og Frederiksberg, hvor vi stræber efter at vise, at fysisk og mental sundhed og velvære er vejen til glæde i hverdagen. Vi tager vores kunders tid, træningsønsker og -resultater meget alvorligt og vi søger en person, der vil skabe en forskel sammen med os.

Dine opgaver som Operational Manager spænder vidt og hver dag er anderledes og fuld af en god blanding af god energi og ansvar. På tværs af de to boutique studios kommer du til at stå for at yde sublim medlemsservice, sørge for at vores studier altid fremstår indbydende og drives i overensstemmelse med strategien, samt organisering af 45 engagerede, men selvstændige instruktører, som skal motiveres, skemalægges og udvikles i Power House ånden.

Vi er en lille, men ekstremt motiveret og engageret, stab og du kommer til at arbejde i tæt parløb med de to ejere af Power House; Jan & Tor, samt det øvrige team. Vi forventer, at du er selvkørende, har driftserfaring gerne fra fitness branchen, men det kan også være fra hospitality. Og udover at have gode kommunikative evener,  hands-on på vores studier, yde kundeservice face2face og administrativt, så forventer vi at du er struktureret, kan holde overblik og har flair og interesse for IT.Det er også en fordel, hvis du erfaring med e-commerce. Du bliver en del af en vækstrejse, hvor vi har brug for al din gejst, erfaring og team spirit.

Er det noget for dig, og tror du, at du er den rette for os?

Så send en kort, men motiveret ansøgning til os senest den 3. september 2021. Vi forventer opstart snarest muligt, efter aftale.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk til info@pwh.dk med emnet: Ny kollega.  Har du brug for mere information om jobbet, så kan du også kontakte os på info@pwh.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.