Om Powerhouse Cph

Powerhouse er balance og sundhed. Powerhouse er nærvær og velvære. Powerhouse er for alle os, der ønsker at holde kroppen sund, stærk og glad hele livet.

Vi har skabt Powerhouse for at kunne fokusere på hele mennesker. Vi er store nok til at være noget for alle. Og vi er små nok til at kunne huske dit navn. Vi ved, hvor vigtigt det er at blive motiveret i fællesskab. Vi tager medansvar for din udvikling og for hinanden. Hos os er du meget mere end et fitnessabonnement, du aldrig får brugt. Hos os bliver du set. Vi har passion for den enkelte. Og vores største ambition er at sikre, at du får det optimale ud af din træning og bliver uddannet i at lære din krop bedre at kende. 

Alt for længe har træning været noget, der bare skal overstås. Hos Powerhouse insisterer vi på, at træning er først og fremmest skal være sjovt. Vi fylder hver eneste dag vores to studier i København med så meget positivitet og glæde, at du umuligt kan undgå at blive påvirket. Vi er inspireret af den danske foreningskultur, hvor vi oprigtigt går op i hinanden ve og vel. Hver især har vi et ansvar for vores egen krop – men hos Powerhouse ved vi, at det er langt sjovere at være sund, når vi er flere om det. 

Vores medlemmer træner hos os, fordi de ønsker at holde deres krop sund og stærk hele livet. Hos os er der mere fokus på indre velvære end det visuelle ydre. Vi går op i, at vores træning styrker din kropskerne, skaber balance i dit indre og hjælper dig med at sove bedre. Hos Powerhouse bliver du mødt af et positivt livssyn af både trænere og medlemmer. Og fælles for alle er, at vi har taget et aktivt valg om at gøre os umage med at passe på vores krop og holde den i balance. 

Vores træningsformer i Powerhouse bevæger sig fra funktionel styrke- og cardiotræning over yoga og til mobilitetstræning. Og vi har noget for enhver smag: Peak Pilates Reformeren er en central del af vores træningstilbud indenfor pilatesbaseret modstandstræning. Du kan også træne TRX, som består af fysisk træning med egen kropsvægt, der forbedrer din styrke, balance, smidighed og core. Med inspiration fra klassisk ballet tilbyder vi også barre-fusion, der toner og former kroppen samt løfter din holdning. Og så har vi selvfølgelig både Power Pilates, Yoga, BODYFLOW og SOMA MOVE, der er et svensk koncept, der kombinerer atletisk kunnen med bløde stræk. Du skal nok finde din helt egen favorit. 

Vores konkurrenter er ikke de store fitnesskæder, løb eller cykling. Nej, vores største konkurrent er mistrivsel, travlhed og nedprioritering. Det kommer i mange former: Deadlines på arbejdet, jonglering af familien, en dårlig samvittighedsspiral eller måske endda skilsmisse. Vi kender alle historierne og argumenterne. Træning er for mange noget, der bare skal overstås. Men den køber vi ikke. Vi vil gerne hæve barren, så oplevelsen hos Powerhouse er noget helt andet. Vi vil have, at du tager et ansvar for din egen krop. Vi vil inspirere dig til at gøre det, der skal til, for at du føler dig sund samtidig med at du har det sjovt. Du skal være glad, når du kommer ind ad døren. Og lykkelige – og også gerne lidt forpustet – hver gang vi siger på gensyn. 

Det er aldrig for sent at starte. Og du må aldrig stoppe. Vi glæder os, til du bliver en del af Powerhouse.