Mountain Retreat, Vals/Schweiz

I en verden hvor vi hele tiden bliver bombarderet med indtryk som vores hjerne skal bearbejde og i en verden hvor tid er blevet vores vigtigste ressource, så er det at give dit hoved en pause i den smukkeste natur måske noget af det bedste du kan gøre for din krop og din sundhed.

Mountain Retreat er den rene og aktive naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de smukkeste Schweiziske alper.

Det er vandreture, varieret træning som yoga, pilates, funktionel træning, samt meditation og mindfulness og derudover et besøg i et af Europas smukkeste thermalbade tegnet af den berømte arkitekt Peter Zumthor.

FACTS: Som udgangspunkt kan alle deltage, dog forudsættes det at din fysik kan klare 3-5 timers terrængående ture i højere luftlag.

SE BILLEDER HER:

TIDSPUNKT:

  • 22 – 25. Juni 2023
  • 31 – 03. September 2023

September er en skøn tid på året i alperne. Her er sol, men alligevel ikke for varmt. Luften er klar og frisk og sneen er smeltet langt op i bjergene, så der er adgang til de flotteste naturoplevelser.

SE PROGRAM HER:

PRIS: Kr. 12.500,- incl. Alle måltider, transport til og fra lufthavn (såfremt anbefalede fly vælges), samt transport på ture (ønskes alkohol, sodavand eller lignende – afregnes dette separat) og entré på Therme Vals.

Depositum kr. 3.000,- betales ved bestilling, restbeløb afregnes  3 måneder før afgang (depositum refunderes ikke ved evt. annullering af rejsen og rejsen er ikke dækket af Rejsegarantifonden).

IKKE MED I PRISEN: Flyrejse t/r, samt eventuelle behandlinger på Therme Vals. Ønsker du at følges med os og dermed på den videre transport fra Zürich, så flyver vi med Swiss Air fra Kbh kl. 6.45 til Zürich og retur kl. 21.00 fra Zürich til Kbh.

TRANSPORT: Efter ankomst til Zürich Lufthavn, foretages resten af rejsen igennem det smukke landskab med tog og bus til Vals. Turen i sig selv, er en oplevelse for sig, som du kan glæde dig til.

UDSTYR: Hvad angår vandreudstyr, anbefaler vi at du ikke tager alt for meget med. Vi foreslår at du medbringer: gode vandrestøvler (alternativt sko) som er godt gået til, vandresokker i uld, evt. merino uld undertøj, som kan holde dig varm eller kold alt efter behov, let regntøj, en hat/kasket, solbriller, solcreme, lille let rygsæk, drikkedunk/termodunk og noget behageligt træningstøj til vores øvrige træning

ANSVAR: Vandringerne er med guide. Deltagelse på Mountain Retreat sker på eget ansvar og PWR.8 Studio kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle uheld, tyveri m.v. Det er deltagerens eget ansvar at sikre sig på almindelig forsvarlig vis. I tilfælde af uheld, som kræver assistance, behandling eller hjemtransport, er det den enkelte deltagers eget ansvar og forsikring/sygesikring, der dækker omkostningerne hertil.

TILMELDING: jan@pwh.dk