Betingelser

Handelsbetingelser

Klippekort
Klippekortene kan bruges på alle holdtyper i hele huset.

Du skal huske at afmelde dig senest 12 timer før holdstart. Afmelder du dig senere end 12 timer før holdstart, eller dukker du ikke op til timen, mister du automatisk ét klip.

Alle klippekortene har en udløbsdato. Kortene har en varighed på ét år. Ved tilbud og kampagner kan perioden dog være kortere. Udløbsdatoen vil blive oplyst på købssiden.

Når du har købt og betalt dit klippekort på hjemmesiden, bliver dine klip automatisk lagt ind på din profil, og du kan komme i gang med at bruge dem.

Klippekortene er personlige.

Der er ingen refundering af klippekort.

 

Medlemskab med ubegrænset adgang til holdtræning

  1. Kontrakten løber en måned ad gangen og afregnes fra købsdatoen via dit betalingskort. Dvs, at hvis kontrakten f.eks. indgås den 10. i en måned, så afregnes beløbet også den 10. hver måned fremover.
  2. Hvis du ønsker at opsige kontrakten, så kan det til enhver tid gøres og medlemsskabet udløber efter 30 dage løbende måned. Det skal forstås således: Hvis du f.eks. har tegnet kontrakten den 10. oktober, bliver du trukket et månedligt beløb den 10. i hver måned fremover. Hvis du så vælger at opsige kontrakten f.eks. den 25. maj, så falder den sidste betaling den 10. juni og du kan træne frem til den 9. juli. Så du bliver altid trukket præcis en gang efter en opsigelse og har derefter 30 dages træning.
  3. Opsigelse af kontrakten foretages kun skriftligt per email til info@pwh.dk  med angivelse af navn, email og dato for opsigelsen.
  4. Hvis du har booket en time og ikke møder op, så koster det kr. 100,-. hvis du har ubegrænset træning. Vi trækker automatisk beløbet en gang om måneden. Har du 4 eller 8 træning om måneder trækker vi et ekstra klip ved udeblivelse.
  5. Hvis du framelder et booket hold for sent, senest 12 timer inden timens start, så koster det kr. 100,-. Vi trækker automatisk beløbet en gang om måneden.
  6. Hvis dit betalingskort udløber eller bliver ugyldigt, så er det dit ansvar at tilknytte et nyt eller et andet kort via Power House´s  hjemmeside / App eller ved at henvende dig til administrationen via info@pwh.dk.

 

Generelt

Ved oprettelse af en profil og ved køb på hjemmesiden, skal vi bruge forskellige oplysninger for at kunne oprette dig eller registrere dit køb. Dine oplysninger anvendes kun til netop dette og vil ikke fremgå nogen steder.

På hjemmesiden kan betaling ske med de gængse betalingskort som Visa, Mastercard osv. I centeret har du derudover mulighed for at betale med mobilepay eller betalingskort. Brugen af dine oplysninger er fortrolige og i overensstemmelse med alle gældende regler for håndtering af privatpersoners oplysninger.

Anvendelse af dine private oplysninger i andre sammenhænge eller med en tredjepart, kan kun ske under forudsætninger af, at du giver dit samtykke hertil. Ved køb af klippekort, medlemskab eller produkter i online shop vil kvittering bliver fremsendt via email.

Ved spørgsmål til ovenstående er du altid velkommen til at kontakte os på info@pwh.dk

 

Handelsbetingelser – Onlineshop

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Power House. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Power House

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af dine tidligere ordrebekræftelser, skal du sende en mail til info@pwh.dk

Pris og betaling 

Hos Power House kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort / Visa / VisaElectron / Mastercard / Eurocard /

Alle priser hos Power House er i danske kroner (DKK) og er inkl. Moms eller i Euro (EUR). Priserne opdateres løbende og der tages forbehold for trykfejl.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Power House, skal påberåbes indenfor 14 dage efter, at du har modtaget varen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig til info@pwh.dk . Du vil blive informeret om det videre forløb via e-mail når vi har modtaget varen.