PowerMOM&Baby

POWERMOM&BABY REFORMER & BURN FORLØB

8 ugers forløb!

PowerMOM&baby Reformer forløb er for dig som har fået en baby for nyligt og som ønsker at prioritere dig selv og din krop uden at det går ud over samværet med dit barn. Den Pilates baseret træning på reformeren giver dig de mest optimale rammer for at styrke din krop effektivt og skånsomt efter fødslen. 

PowerMOM&baby Burn forløb er for dig som enten har deltaget på Reformer forløbet, hvor baby er begyndt at kravle eller som vil træne endnu mere intensivt med TRX, vægte og cardio træning. Træningen er bygget op omkring stationstræning og du skal forvente en højere intensitet og mere fokus på styrke, udholdenhed og cardio. Da vi har skruet op for intensiteten varer timen 60 minutter da vi tænker at det også passer godt for de små som vi ligger inde i midten i salen, så der bliver også lidt “socialt” for dem.

Vores mål på begge forløb er at skabe rolige trygge omgivelser for dig og din baby, så du har god tid til at se og tale med din baby, samtidigt med at du træner. Udover din ugentlige træning, så modtager du et hjemmetræningsprogram per email inden opstart, så du kan lave enkelte og effektive øvelser derhjemme også. 

Prioriter dig selv og din krop og tag eventuelt en veninde eller din mødregruppe med.

Vi anbefaler at du først starter op efter dit 8 ugers tjek hos din læge. Men vi ved også at alle kroppe er forskellige og du kender din krop bedst, så du er selvfølgelig velkommen, når du føler dig klar. Ved opstart tester vi og giver individuel vejledning i forhold til skilte mavemuskler (rectus diastase), så din mave bliver genoptrænet på den rigtige måde efter graviditeten.

OPSTART: 

Uge: 45

TRÆNINGSTID/STED: 

Frederiksberg:

Burn Torsdag kl. 11.30-12.30

Reformer Onsdage kl. 10.45-11.45

Reformer Fredag kl. 10.45-11.45

Østerbro:

Reformer Onsdage kl. 11.30-12.30

Reformer Torsdag kl. 11.30-12.30

Pris for et forløb er: 1.300,- DKK

Book dit Reformer forløb her

Book dit Burn forløb her