Personlig træning

Vil du have mere ud af din træning? Så er personlig træning måske noget for dig?

I Power House specialiserer vi os i at give den bedst mulige personlige træning, til alle, der ønsker en livsstilsændring.

Vi brænder for at hjælpe folk med at nå deres fysiske mål – men den mentale udvikling er mindst lige så vigtig. Vi ønsker at hjælpe vores klienter med at blive deres egne eksperter. Og vi ønsker at skabe en vedvarende motivation, som kommer indefra.

Vores trænerteam er veluddannet og har mange års personlig erfaring. Derfor er vi i stand til at hjælpe vidt forskellige klienter med vidt forskellige ønsker og behov. Er du interesseret i at tabe dig – eller i at blive større og stærkere? Vil du gerne være smidig og atletisk – eller ønsker du ganske enkelt mere energi, en sundere livsstil og følelsen af at være sund og stærk? Hos os kan du få hjælp til det hele – uanset om du er øvet eller uerfaren i et træningscenter.

I Power House, ligger vi frem for alt vægt på det personlige i personlig træning. En personlig træner, er ikke bare èn du mødes med i et center et par gange om ugen. En personlig træner, er en person der støtter dig i at nå dine mål, planlægger din træning med udgangspunkt i dit liv, dine forudsætninger og dine behov. En personlig træner er én, du hele tiden kan kontakte – og som konstant følger din specifikke udvikling.

Er du interesseret i personlig træning, så kontakt os for en nærmere snak, så vi kan finde den træner der passer bedst til dig.

PRISER: 

  • 1 times personlig træning kr. 850,-
  • 10 timers personlig træning kr. 7.500,-

Køb personlig træning her