Personlig træning

Vil du have mere ud af din træning? Så er personlig træning måske noget for dig?

I PWR.8 Studio specialiserer vi os i at give den bedst mulige personlige træning, til alle, der ønsker en til en træning, vægttab, opbygge styrke eller en regulær livsstilsændring.

Vi brænder for at hjælpe folk med at nå deres fysiske mål – men den mentale udvikling er mindst lige så vigtig. Vi ønsker at hjælpe vores klienter med at blive deres egne eksperter. Og vi ønsker at skabe en vedvarende motivation, som kommer indefra.

Vores trænerteam er veluddannet og har mange års personlig erfaring. Derfor er vi i stand til at hjælpe vidt forskellige klienter med vidt forskellige ønsker og behov. Er du interesseret i at tabe dig – eller i at blive større og stærkere? Vil du gerne være smidig og atletisk – eller ønsker du ganske enkelt mere energi, en sundere livsstil og følelsen af at være sund og stærk? Hos os kan du få hjælp til det hele – uanset om du er øvet eller uerfaren i et træningscenter.

I PWR.8 Studio, ligger vi frem for alt vægt på det personlige i personlig træning. En personlig træner, er ikke bare èn du mødes med i et center et par gange om ugen. En personlig træner, er en person der støtter dig i at nå dine mål, planlægger din træning med udgangspunkt i dit liv, dine forudsætninger og dine behov. En personlig træner er én, du hele tiden kan kontakte – og som konstant følger din specifikke udvikling.

Er du interesseret i personlig træning, så kontakt os for en nærmere snak, så vi kan finde den træner der passer bedst til dig.

PRISER:

1:1 træning  

Personlig træner (International godkendt PT uddannelse, samt over 2 års erfaring med personlig træning)

1:2 (max 3) træning 

Personlig træner (International godkendt PT uddannelse, samt over 2 års erfaring med personlig træning)

POWER PAKKEN – 3 mdr. opstartsforløb for nye medlemmer:

At have en sund og stærk krop, kræver ofte et aktivt valg om en aktiv livsstil. Der er skrevet mange bøger om at ændre vaner og i Power House ved vi at det tager tid. Ønsker du at kickstarte en ny livsstil, et vægttab, genoptræne efter en skade eller opbygge muskelmasse, så ved vi at 2-3 ugentlige træninger i 3 måneder er en rigtig god grobund for at skabe varige resultater. Du kan derfor vælge vores Power Pakke, hvor vi inden opstart i fællesskab, sætter et realistisk mål for udviklingen af din sundhed over en periode på 3 måneder. Træneren planlægger herefter et skræddersyet forløb for netop dig, således at du bedst muligt når dine mål med success. Inden opstart samt undervejs i forløbet, vil du blive målt og vejet og samtidigt inspirerer vi og motiverer vi dig til at ændre valg i din daglige kost og øvrige vaner der kan påvirke din sundhed.

Personlig træner (International godkendt PT uddannelse, samt over 2 års erfaring med personlig træning)