ReCharge Retreat Mallorca

Ta en pause fra din hverdag

I en travl hverdag, kan det være svært finde ro og skabe en god balance i hverdagen. Kalenderen fyldes op, telefonen ringer, mails vælter ind, du skal være tilstede på arbejdet, på de sociale medier, være noget for familie og venner og dette kan i perioder tage fokusset fra en selv.

ReCharge Retreat er en invitation til 5 dage med ro, træning, skøn vegetarisk/vegansk kost og positivitet. Vi ønsker at inspirere dig, fylde din krop op med energi, skabe motivation, skubbe dine grænser og nulstille dit hoved. Vi ønsker at minde dig om de simple og essentielle ting der kan være med til at skabe bedre fokus og mere balance i dit liv.

Vi afholder retreatet på et smukt boutique hotel Cal Reiet i den lille middelalderby Santanyi på Mallorca. Cal Reiet ligger godt gemt væk i en smuk stille parklignende have, med en 20 meter lang swimming pool. Hotellet er indrettet med luksuriøse værelser med enten twin eller dobbelt senge. Alle værelser er udstyret med fri WiFi, aromaterapi produkter, badekåber, hårtørrer, sikkerhedsbox, air-conditioning m.m. Dette autentiske og smukke hotel har et simpelt fitness rum, 160 kvm stor træningssal og små private behandlingsrum med en flere dygtige terapeuter tilknyttet. Ejendommen er indrettet med i alt 15 smukt indrettede værelser, med plads til mellem 1 og 3 personer. Der er skønne indendørs og udendørs opholdsområder, hvor der kan trænes og alle måltider indtages.

SE BILLEDER HER

INDHOLD: Udgangspunktet er at alle skal kunne deltage, uanset niveau, behov eller ambitioner. Du vælger at deltage på det du har lyst. Vi har sammensat i varieret program, hvor vi vil udfordre dig på mange plan. Få ro på kroppen, få pulsen op, grine og give slip, trække vejret og komme helt ned i gear. Du kommer både til at praktisere yoga, dyrke Pilates, danse, lave funktionel muskeltræning og til få pulsen op, så du booster din krop og dit sind. Hver dag er der lagt tid ind til ro, afslapning og fordybelse. Måske du har brug for at ligge i Solen og læse en bog, lyst til en tur på stranden eller at shoppe på det lokale marked i Santanyi. Derudover er der mulighed for at booke mange forskellige skønne massage og spa behandlinger med dygtige lokale terapeuter (NB! Afregnes direkte med hotellet).

Til vores retreat er hotellet eksklusivt for vores gæster og der er et begrænset antal pladser for mellem 15-30 personer.

Maden er vegetarisk/vegansk og så vidt muligt lokalt dyrket og organisk. Det er ikke muligt at få spiritus på Cal Reiet, ligesom det heller ikke er tilladt at ryge på hotellet. Men ønsker du vin og bobler, så har de altid skønne økologiske vine på køl.

SE PROGRAM HER

DET PRAKTISKE: 

 • Alle er velkomne.
 • Der tages individuelle hensyn.
 • Minimumsalder: 16 år

DETTE FÅR DU: 

 • 4 overnatninger på luksus hotel.
 • Vegetarisk/Vegansk gourmet måltider – morgenmad, frokost og aftensmad (buffet) incl. drikkevarer, vand, koldpressede juicer og smoothies som virker regulerende på dit blodsukker og er god for fordøjelsen samt kaffe, thé (ønsker du Vin/Cava/Champagne til måltiderne samt koldpressede juicer/smoothies mellem måltiderne – afregnes disse separat med hotellet).
 • 2-4 daglige træningslektioner (hold).
 • Vi har bestilt godt vejr. I April/Maj er gennemsnitstemperaturen ca. 22 grader og i September/Oktober/November ca. 20-25 grader.
 • Tid til ro og afslapning i smukke omgivelser.
 • Alle undervisere er til din rådighed under hele opholdet.

RETREATS 2023:

 • 12. – 16. April
 • 18. – 22. Maj
 • 12. – 16. September

RETREATS 2024:

 • 08-12. Maj
 • 10-14. September

PRIS: kr. 10.500,- pr. person i delt dobbeltværelse. (Mulighed for få enkeltværelser + tillæg kr. 3.500,-)

Ved booking betales depositum kr. 3.000,-. Ved annullering senere end 3 måneder før afrejse refunderes depositum ikke. Restbeløbet afregnes 3. måneder før afrejse. Efter fuld betaling er det ikke muligt at annullere opholdet.

For booking kontakt os på: jan@pwh.dk