Uddannelse

REFORMER UDDANNELSE

Forår 2023

Drømmer du om at være en del af Team Power House eller blot udfordre dig selv som træningsformidler og om at give andre deltagere muligheden for at få større kropsbevidsthed, en stærkere krop og til at få en sund balance mellem krop og sind? – Så er Power House Reformer Education måske noget for dig?

I foråret 2023 starter næste Power House Reformer Education som derefter kører over 5 intensive weekender, med efterfølgende mulighed for at blive en del af Power House´s professionelle instruktørteam.

Reformeren er et fantastisk træningsredskab udviklet af Joseph Pilates for mange år siden og kan gøre udøverens krop stærk, udholdende, smidig og give en unik kernetræning, som på en og samme tid kan være udfordrende og skånsom alt efter niveau og ambitioner.

I Power House er vores motto: Kvalitet, nærvær, høj faglighed og positiv energi, hvilket også er grundstenene på vores reformer uddannelse. Vores mål er at uddanne Danmarks bedste og dygtigste undervisere. Vores lærerteam har over 20 års erfaring inden for mange forskellige grene af træningsverdenen og har uddannet over 500 personer i flere træningsformer igennem årene.

Hvem kan deltage:

Alle kan kan i princippet deltage. Dog er det en stor fordel hvis du selv har god træningserfaring fra reformeren, klassisk pilates samt basis anatomi eller at du har erfaring som instruktør i andre træningsformer.

Dette får du:

 1. Professionel øvelsesmanual
 2. Øvelsesgennemgang, basis incl. brug af redskaber
 3. 55 timers uddannelsesforløb
 4. Kendskab til reformeren og reformerprincipper
 5. Undervisningsteknikker og pædagogik
 6. Træningslære og Programlægning
 7. Anatomi & Fysiologi
 8. Kropsbevisthed og Skadeslære
 9. Hands-on og modificering af øvelser
 10. Musikforståelse og Performance
 11. 20 x klip til træning ( værdi 2100,- DKK )
 12. Eksamen og Eksamensbevis
SE DATOER HER

For tilmeldelse og nærmere information kontakt: jan@pwh.dk

Prisen for Power House Reformer Education er 10.000,- DKK og betales samlet eller i 2 rater, hvis ønskes.

Træningen foregår I Power House på Frederiksberg & Østerbro.

SOMA MOVE UDDANNELSE

Efterår 2022

SOMA MOVE er en træningsform, der kombinerer elementer fra gymnastik, kampsport, ballet og yoga. Konceptet er udviklet af 2 svenske bevægelsesspecialister der beskræfter sig med bindevævets mange muligheder. Timen er sammensat af øvelser der udføres i flow-serier der udfordrer din motorik, balance og styrke, samt smidiggør din krop. På en weekend kan du blive uddannet til at formidle denne fantastiske træningsform.

SOMA Move giver dig en oplevelse af at træde ind i et intenst fokus, hvor kroppen bare ”gør” og sveden pibler frem. Træningen foregår barfodet og de atletiske og bløde bevægelser bliver understøttet af dit åndedræt til shamansk inspireret energyldt musik. Efter timen har du en fornemmelse af øget mobilitet, varme og en stærkere krop.

Datoer: 15. oktober kl. 12-18 og 16. oktober kl. 9.00-17.00

Lokation: PWR.8 Studio på Østerbro

Pris: Kr. 2.500,-

Underviser: Mastertrainer Jan Svensson

Hvem kan deltage: Alle kan i princippet deltage. Dog forudsættes det at du selv har deltaget på SOMA MOVE hold

Dette får du:

 • 14 timers uddannelsesforløb
 • Introduktion til SOMA MOVE principper
 • Øvelsesgennemgang
 • Undervisningstekniker og pædagogik
 • Hands-on og modificering af øvelser
 • Musikforståelse og performance
 • Uddannelsesbevis

Book din plads på: www.somamove.com

(SOMA MOVE konceptet er forkoreograferet gruppe træningsklasser. For efterfølgende at kunne undervise konceptet, kræver det en månedligt licens, se mere her www.somemove.com – bliver du efterfølgende et en del af vores team, behøves licensen ikke).