PowerBoost Camp Club La Santa

Tag med til Club La Santa og få et boost af energi, glæde og træningsmotivation.

Har du nogensinde prøvet en aktiv ferie? Hvis ikke, så kan vi kun anbefale dig at prøve det?

Kombinationen af sport og afslapning under solens stråler, sammen med lækker mad og måske et glas vin om aftenen hvis du har lyst til det, fylder dine batterier op på en helt speciel måde, som ikke kan beskrives, men som skal prøves. Du kan deltage alene, eller tage hele familien med og alle kan deltage uanset niveau.

På PowerBoost Camp vil Team Power House inspirere dig, motivere dig, få dig til at svede, slappe af, udfordre dig til at prøve en masse forskellige sportsgrene og træningskoncepter og vigtigst af alt, få dig til at grine.

PowerBoost Camp er 7 dages aktiv ferie i solen på Club La Santa på Lanzarote. Vi har sammensat et inspirerende program med masser varierede aktiviteter og træning hver dag.  Vores erfarene instruktører vil undervise dig i alt fra Reformer/Pilates, TRX, Dans, Power Barre, Soma Move mobilitetstræning, Bodyflow, Ariel/Yoga, Burn&Build, Mindfulness og derudover vil der være Cykelture på Mountainbike, Kajak, Stand up Paddleboard/SUP, Paddleboard tennis, Løb og Aquatræning samt inspirerende foredrag.

SE PROGRAMMET HER

Du får yderligere fri adgang til Club La Santa´s mere end 40 træningsfaciliteter, men du kan også bare vælge at slappe af i solen ved poolen.

Du kan frit vælge i den lejlighedskategori du ønsker? Og hvis du rejser alene, men ønsker at bo sammen med en anden, kan dette arrangeres. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning.

Inkluderet i prisen er fly, lejlighed samt deltagergebyr.

Vi glæder os til at se jer på Club La Santa til efteråret.

SE BILLEDER

Du bestiller rejsen direkte via Club La Santa enten via deres hjemmeside eller ved at ringe til Club La Santa på 76 50 04 00 eller ved at sende en mail til michael@clublasanta.dk

Husk at fortæl dem at du ønsker at deltage på PowerBoost Camp og husk navn, telefonnummer, adresse og e-mail på alle deltagerne, hvis du skal booke flere personer i samme bestilling.

Rejser du alene men ønsker at bo sammen med anden, kan Club La Santa arrangere dette for dig.

PRISER: Fra kr. 8.700,- pr. person

HVORNÅR: 20. Oktober til 27. Oktober 2023

BOOK HER: