PWR.8 Senior Bootcamp

Vil du gerne øge din styrke, forbedre din balance, mindske risikoen for fald, forebygge knogleskørhed, modvirke ledstivhed – så er vores seniortræning måske noget for dig. Vores senior træning henvender sig til dig, der måske ikke har trænet længe, eller som har brug for ekstra opmærksom når du træner. Vi træner på små hold med sikkerheden i top. På Reformeren ligger eller sidder du på den egen maskine med god afstand til de øvrige deltagere og på styrkeforløbet træner du også med minimum 1,5 meters afstand til andre.

Undervisningen foretages af fysioterapeut Eline Frederiksen og underviser Rikke Sand, som udover deres faglige baggrund, har mange års erfaring med træning og undervisning.

Du behøver ingen forudsætninger for at deltage på nogen af holdene. Alle kan deltage uanset form eller alder.

Senior Reformer Pilates

Med udgangspunkt i pilates baseret træning, guides du igennem en helkrops træning på reformer apparatet. Reformer er oprindeligt designet til at styrke kroppen efter skader som f.eks. diskusprolaps og knæudfordringer m.m. men bruges nu også til holdtræning. Og her foregår en stor del af træningen liggende, således at ryg og knæ stabiliseres. Træningen foregår i et roligt tempo, med stort fokus på teknik og udførsel således at musklerne trænes optimalt.

Østerbro: Mandag kl. 10.45-11.45

Frederiksberg: Tirsdag kl. 11.30-12.30

Senior strength

Med udgangspunkt i god gammeldags cirkeltræning, guides du igennem basis styrkeøvelser med egen kropsvægt, samt udstyr som vægte, elastikker m.m. Derudover arbejder vi med styrke i mave og ryg, samt stabilitet i knæ og hofter.

Østerbro: Onsdag kl. 10.15-11.15 

Frederiksberg: Fredag kl. 11.00-12.00

Opstart for alle hold:

Uge:  36, 44

Varighed: 8 uger

Tilmelding via telefon: 30439022 eller via hjemmeside www.pwh.dk

Pris kr. 700,-