Ny i PWR.8 Studio

Overvejer du at komme og træne sammen med os på et af vores hold, eller vil du tilmelde dig et af vores forløb? Så kan du læse mere om hvordan du gør det her;

  1. Opret en profil på vores hjemmeside eller via vores app, som du kan downloade på din telefon (tryk book træning her på hjemmesiden, hvorefter du bliver ledt videre til vores bookingsite, eller find PWR.8 Studio på app store og book direkte på din telefon)
  1. Gå til shoppen og vælg køb prøvetime (du kan selvfølgelig også vælge klippekort, eller et medlemskab med det samme, hvis du ønsker at gå all in fra starten?). Ønsker du at deltage på et forløb som f.eks. Bootcamp eller PowerMOM&Baby, så finder du disse under tilmeld forløb (du kan læse mere om indhold og datoer her på hjemmesiden under bootcamps).
  1. Når du har købt prøvetime, skal du herefter vælge hvilket studie du ønsker at træne i, samt timen du ønsker at deltage på. Du kan læse mere om de forskellige træningsformer her på hjemmesiden.
  1. Du kan vælge hvilket som helst hold, der passer tidsmæssigt til din kalender. Ved dit første besøg, vil du have en markering i vores system, således at instruktøren, ved at du skal have en god introduktion til træningen inden start.
  1. Vil du træne i reformeren, skal du bære strømper. Vi anbefaler toesox med gummiunderlag, som du kan købe hos os. Vil du træne PowerBurn, Burn&Build, beder vi dig træne med indendørs sko. På øvrige hold, anbefaler vi bare fødder eller strømper.
  1. Kom i god tid, ca. 15. minutter før din første time, så vi kan sørge for at tage godt imod dig. 10 minutter før timens start, kan pladsen eventuelt gives bort til fremmødte på ventelisten, såfremt du ikke er mødt op.

NB!

Vi er heldige at mange har lyst til at træne hos os, så bliv ikke skræmt af eventuelle ventelister. Skriver du dig på venteliste, får du automatisk besked 12 timer før timens start, hvis der er plads. Vi oplever at mange af vores medlemmer booker fremad i tiden, men at der ofte bliver plads til alle der ønsker at træne får plads, selvom der er mange på venteliste. Men vores medlemmer er meget betænksomme og afmelder altid deres bookinger også senere end de 12 timer, selvom de så mister et klip – men på den måde giver de andre muligheden for at træne. Derfor kan du opleve at stå på venteliste og så se en ledig plads senere en 12 timer før timens start. Denne plads, kan du således sagtens booke, ved at afmelde din plads på ventelisten og booke den ledige plads på ny.

Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på info@pwh.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores studier.