Danmarks bedste hestevæddeløbsbaner at besøge

Hestevæddeløb er meget populære i Danmark, især fordi danskerne elsker at satse på hestevæddeløb. Til dette er der mange bookmakere, som også tilbyder gode bonusser. Opmærksomhed er værd bonus tilbud PIP Dk. Og nedenfor vil vi præsentere de mest berømte hestevæddeløbsbaner, som er et personligt besøg værd.

Klampenborg Væddeløbsbane

En af de ældste væddeløbsbaner i Danmark er et utroligt sted, som blev indviet i 1910.

I begyndelsen var den ejet af Foreningen til fremme af ædelhesteavl, og nu er den det ultimative center for hestevæddeløb i Danmark.

Hestevæddeløbsbanen er 2.400 meter lang, og den ligger ved siden af Jægersborg Dyrehave. Gennem årene har denne væddeløbsbane gennemgået mange renoveringer og ejerskiftet. Den seneste renovering blev foretaget i 2000, hvor væddeløbsbanen blev opdateret til moderne standarder.

Et af de største løb på Klampenborg Væddeløbsbane er Scandinavian Open Championship, samt Dansk Oaks og Dansk Derby.

Bornholms Brand Park

Denne har måske ikke samme stamtavle som en eliteracebane, men den er bestemt populær blandt de lokale.

Dette kan være et perfekt besøg for dig og din familie, hvis du vil opleve afslappet hestevæddeløb i Danmark.

Bornholms Brand Park er den mindste væddeløbsbane i verden med en længde på kun 580 meter.

Når det er sagt, er der masser af ting at lave rundt omkring, såsom at bladre gennem hestevæddeløbets historie, spise på restauranten eller endda medbringe din egen mad og lave en picnic, mens du ser hestevæddeløb. Dette sted er også populært blandt væddemålsentusiaster. Fred, behagelig atmosfære bidrager til denne underholdning. Du kan finde forskellige måder at satse på hestevæddeløb på gambling-code.dk.

Det Nationale Hestesportscenter Vilhemsborg

Her har vi et mere moderne hestevæddeløbscenter, hvor der er masser af sjove aktiviteter for dig og din familie.

Det Nationale Hestesportscenter blev indlemmet i 1988 og blev hurtigt Danmarks hestevæddeløbs hovedstad.

Det er her mange af de danske jockeyer træner for at blive professionelle hesteryttere. Centret har måske ikke en stor og officiel hestevæddeløbsbane, men der er masser af hestemagi at opleve.

Charlottenlud Travbane

Hvis du gerne vil opleve lidt ridehistorie, så er det oplagt at tage til Charlottenlud Travbane. Denne bane ligger i det nordlige København, og det er Nordens ældste travbane.

Væddeløbsbanen blev etableret af Det Danske Travselskab, som stadig ejer banen. Den har 130 års historie og masser af sjove og spændende ting at lave for dig og din familie.